Известие

Collapse
No announcement yet.

Тръба вместо катализатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тръба вместо катализатор

Някаква идея какъв диаметър тръба ще свърши работа да я завяря на мястото на катализатора и ще има ли някакво влияние това върху ламбда сондата? Благодаря предварително за инфото.
    Lancia Dedra 1.6 i.e.
    Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V

Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Няма влияние, защото ламбдата е преди катализатора.
    Ако не се лъжа изпускателната система е на 55мм, а последното гърне на 51мм.
    Alfa Romeo 155 1.8TS
    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

..

Няма никакъв проблем моята кола е по този начин и всичко е ток и жица поздрави
      Диети и отслабване
      www.elenkov.net

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
        Влизах под колата, но забравих да измеря тръбата, обаче ми се струва, че беше с по-голям диаметър!
        Lancia Dedra 1.6 i.e.
        Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V

Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Comment

..

ходи при некой който сменя прави ауспуси да тия направи ти сам няма да може щотото тоя дето ми я прави на мен в ПАЛМА на сливница прави некви цигании и разширяваше тръбата от двата края и след тоя я направи така леко спрескана .. поздрави
          Диети и отслабване
          www.elenkov.net

Comment

Сложи резонасно гърне 45 лв .Иначе на дълъг път ще имаш проблеми с главата и ушите. Ще ти трябват добри антифони.
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

да, тури си тръба, да ти бучи кат жигула

аз от мързел не отивам да си я мана.
              ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Comment

колега и аз съм без катализатор. по принцип им дават мисля до 80-100хил км. С сигурност си ги минал. слагай тръба но си вземи катализатора или да ти го приспадне , щото ги изкупуват по принцип 15-20лв.
                Успех, и това за жигулата не е вярно....
                Alfa Romeo 155/1.8TS

Comment

Аз съм с резонансно гърне и няма грижи! Катализатора може да му се вземе поне за моя ми даваха 60лв.
                  Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

..

Първоначално публикувано от monigt
                    колега и аз съм без катализатор. по принцип им дават мисля до 80-100хил км. С сигурност си ги минал. слагай тръба но си вземи катализатора или да ти го приспадне , щото ги изкупуват по принцип 15-20лв.
                    Успех, и това за жигулата не е вярно....
                    баце! Аз като махах катализатора и последното гърне .. трябваше да дам 120 лева за ново гърне и работа.. но уви извартех ги тия в сервиза и те прибраха катализатора и им метнах само 30 ЛВ поздрави
                    Диети и отслабване
                    www.elenkov.net

Comment

Първоначално публикувано от Miro
                      Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                      Влизах под колата, но забравих да измеря тръбата, обаче ми се струва, че беше с по-голям диаметър!
                      Това, което съм го писал е за вътрешен диаметър.
                      Alfa Romeo 155 1.8TS
                      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Re: ..

[quotе]
                        баце! Аз като махах катализатора и последното гърне .. трябваше да дам 120 лева за ново гърне и работа.. но уви извартех ги тия в сервиза и те прибраха катализатора и им метнах само 30 ЛВ поздрави[/quote]
                        като прекараш някой в сервиз, ела се обади
                        Alfa Romeo 155 TS, 1993 г., 129 к.с.

Comment

Working...
                        X