Някаква идея какъв диаметър тръба ще свърши работа да я завяря на мястото на катализатора и ще има ли някакво влияние това върху ламбда сондата? Благодаря предварително за инфото.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тръба вместо катализатор
Collapse
X
-
Тръба вместо катализатор
Lancia Dedra 1.6 i.e.
Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.Тагове: Няма
-
..
Няма никакъв проблем моята кола е по този начин и всичко е ток и жица поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSEАко не се лъжа изпускателната система е на 55мм, а последното гърне на 51мм.Lancia Dedra 1.6 i.e.
Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.
Comment
-
..
ходи при некой който сменя прави ауспуси да тия направи ти сам няма да може щотото тоя дето ми я прави на мен в ПАЛМА на сливница прави некви цигании и разширяваше тръбата от двата края и след тоя я направи така леко спрескана .. поздрави
Comment
-
Сложи резонасно гърне 45 лв .Иначе на дълъг път ще имаш проблеми с главата и ушите. Ще ти трябват добри антифони.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
колега и аз съм без катализатор. по принцип им дават мисля до 80-100хил км. С сигурност си ги минал. слагай тръба но си вземи катализатора или да ти го приспадне , щото ги изкупуват по принцип 15-20лв.
Успех, и това за жигулата не е вярно....Alfa Romeo 155/1.8TS
Comment
-
..
Първоначално публикувано от monigtколега и аз съм без катализатор. по принцип им дават мисля до 80-100хил км. С сигурност си ги минал. слагай тръба но си вземи катализатора или да ти го приспадне , щото ги изкупуват по принцип 15-20лв.
Успех, и това за жигулата не е вярно....но уви извартех ги тия в сервиза и те прибраха катализатора и им метнах само 30 ЛВ
поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от MiroПървоначално публикувано от ALFA CORSEАко не се лъжа изпускателната система е на 55мм, а последното гърне на 51мм.Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Re: ..
[quotе]
баце! Аз като махах катализатора и последното гърне .. трябваше да дам 120 лева за ново гърне и работа..но уви извартех ги тия в сервиза и те прибраха катализатора и им метнах само 30 ЛВ
поздрави[/quote]
като прекараш някой в сервиз, ела се обадиAlfa Romeo 155 TS, 1993 г., 129 к.с.
Comment
Comment